BokdamsDansenTeamuitje

Bedrijfsfeest of teamuitje organiseren?

Je hebt op je werk de eervolle taak gekregen om een teamuitje te mogen organiseren. Direct vliegen er allerlei ideeën door je hoofd en ook collega’s hebben de wildste plannen. Maar om iets te organiseren waar een ieder nog lang over na praat! Is een lastig project. Tijdstip, datum en welke dag past het best, zijn de eerste belangrijke stappen. Nu denken aan de invuling. Vele bedrijfsfeesten en teamuitjes staan in een thema die we allemaal al eens hebben meegemaakt. Iets vinden wat anders dan anders is….. Is moeilijk! Wellicht hier de tip die je verder kan helpen.

Denk eens aan het organiseren van een dance workshop in combinatie met een hapje en drankje kun je al snel een uur of drie vullen. Vaak hebben dansscholen hier ook in de middag veel tijd voor vrij. Kies een goede dancemaster dansschool, die hebben vaak de betere entertainers in huis. Start met een drankje bij binnenkomst en laat het hele team lekker met elkaar kletsen. Spreek met de dancemaster van te voor door wat voor publiek je meebrengt. Hij/zij kan zich daar van te voor op inleven en zo de workshop er op aan passen. Hilarisch is vaak een workshop salsa of merengue maar ook de klassiekers moeten we niet vergeten. De quickstep en cha cha cha zijn zeer populair. Oudere teamgenoten hebben vaak deze dansen nog paraat en zullen al snel genegen zijn om een collega ter hand te nemen en ze hierin te begeleiden over de dansvloer. Eenmaal het feest op gang, is de stap naar een merengue of salsa al snel gezet. Vraag ook de dancemaster of hij/zij nog leuke ideeën heeft, vaak is er een trend of gauwe ouwe die het ook erg goed doet.

Dancemasters dansscholen bieden vaak de mogelijkheid om je bedrijfsfeest / teamuitje uit te breiden met een hapjesarrangement of heerlijk buffet. Maak een goede combi met je te besteden bedrag per persoon. Informeer iedereen op tijd. Geef alleen de verzamelplek door en onthul je activiteit niet. Verras iedereen bij het verzamelpunt. Het overvallen doet iedereen aanzetten tot enthousiasme.

Veel plezier op je bedrijfsfeest en/of teamuitje.