Inschrijven

Beste danser,

Vol trots ontvangen wij je dit seizoen in de nieuwe dansschool aan de Berfloweg 41 in Hengelo. De vloer is ruim 18 meter lang en bied zo voor ieder danspaar voldoende ruimte om te dansen. Komt u met de auto dan bieden wij een parkeerplek voor de deur.

Bent u geïnteresseerd in het volgen van een van onze soorten danslessen? Wilt u zich bijvoorbeeld inschrijven voor een ballroom les, een openingsdans of een andere soort les bij onze dansschool te Hengelo? Als u interesse heeft in één van onze dansproducten kunt u hier eenvoudig per email meer informatie over bemachtigen.

We zullen na het ontvangen van uw mail de passende informatie z.s.m. aan u toe sturen. U kunt ook altijd een bezoek aan de dansschool brengen, dit kan in het seizoen op elke doordeweekse avond vanaf 19.30 uur. Bij twijfel maak een afspraak via nummer 06-53860694. De koffie staat voor u klaar.

Gedurende het jaar worden er diverse cursussen aangeboden zo start een beginnerscursus Ballroom/Latin eind september en januari. Gevorderden cursus start altijd in begin september.

Maar ook instromen in een reeds lopende cursus is vaak mogelijk. Simpel weg aangeven wat de danservaring van u en uw partner is en wij gaan opzoek naar een passende les. Communicatie hierover is van groot belang we willen graag dat u zich thuis voelt in de groep.

Als u alleenstaand bent gaan we graag voor u opzoek naar een passende partner. Belangrijk is dat u dan lengte en leeftijd aangeeft in uw mail. Ieder seizoen combineren we weer mensen bij elkaar die elkaar nog nooit eerder hebben ontmoet en samen veel plezier op de dansvloer beleven. Het zetten van de stap om een email te sturen is moeilijk maar kan enorm veel plezier opleveren.

Beginners Februari :

Donderdag 19.15 – 20.15

Donderdag 21.15 – 22.15

Vrijdag 19.00 – 20.00

Beginners deel 2 :

maandag 21.00 – 22.00

Inschrijfformulier