Over ons

Gert Frederiks & Jana Zimmerling

Graag stellen wij ons aan u voor; Wij zijn Gert Frederiks en Jana Zimmerling en zijn al vele jaren samen op de dansvloer te vinden. Ontstaan uit een hobby, beleven we veel plezier aan ons bedrijf.

Beide met een succesvolle wedstrijd carrière achter ons zijn we nu dagelijks in ons dansbedrijf bezig met het verzorgen van dansplezier. We bieden diverse cursussen aan met verschillende niveaus waarbij het streven is om van iedere les een leerzaam feest te maken. Buiten het verzorgen van danslessen, bieden we ook de gelegenheid om al het geleerde in praktijk te brengen.

Het Late Night Dance Café is de laatste jaren uitgegroeid tot een bijzonder sfeervol wekelijks terugkerend fenomeen. Tijdens deze café avonden staan dans, gezelligheid dicht bij elkaar. Met veel plezier presenteert Gert deze avonden, die vaak in een combinatie met een workshop worden georganiseerd en voor ieder niveau te volgen zijn. Bij deze workshops moet u denken aan dansen als: Merengue, Salsa, Bachata, Argentijnse Tango, Argentijnse Wals, Kizomba, Paso Doble, Kroegswing en zeker de Weense Wals niet te vergeten.